DESIGN INTERIOR CASA MODERNA BUCURESTI

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASA MODERNA BUCURESTI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. Obiectivul acestui proiect de design interior pentru casa a fost crearea unei zone de relaxare, care încorporează stil si armonie între elementele. La baza există nuante întunecate, în prezenta pe unele dintre pereti si pe podea. In crearea uniu living modern, utilizarea nuantei de crem si ciocolata, creează setarea pentru a trăi momente de relaxare completă, fără a fi nevoie să riste suferă reflexia luminii, atât naturale cât si artificiale. Nu este nimic mai frumos, după o zi lungă si obositoare la locul de muncă, să vii acasă si să te relaxeze în spatiul tau personalizat cu mobilier minimalist si canapele modern. Puteti observa prezenta unor elemente naturale, cum ar fi piatra care da o armonie perfectă în mediu ca nimic nu iese în evidentă, nici nu este pierdut sau irelevant, scarile care sunt imbracate in lemn, dau nota de eleganta.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 500 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate