DESIGN INTERIOR CASA IN BRASOV

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASA IN BRASOV
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ne bucuram sa putem veni in ajutorul dvs. cu un concept de design interior pentru casa, vila sau apartamentul in care locuiti. Consideram ca rezultatul final este atunci cand integul proiect de design inerior multumeste pe deplin clientii nostri, pentru ca sunt ca mai de baza unealta pentru imbunatatirea constanta a serviciilor noastre. Aveti posibilitatea de a alege culori si finisaje deosebite cu o paleta extreme de variata de texture si culori. Spatiul de Living este cel mai important si de aceea il putem amenaja in functie de stilul si gustul dvs. Putem aborda un stil de design modern fie design clasic, care mai poate tine cont si de arhitectura si designul casei. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior, arhitectura, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni, realizate pentru case, vile si apartamente in stil clasic, modern in orase precum Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov, Pitesti, Timisoara, Galati cu mobila italiana si materiale de designer. Noi cream concepte de design interior personalizate, exprimand prin fiecare proiect un stil, o abordare, un mod de viata, ceea ce ne situeaza in topul preferintelor acelor clienti care stiu sa aleaga un designer profesionist.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 350 cm

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate