DESIGN INTERIOR VILA MODERNA

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR VILA MODERNA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care noi o putem pune in practica. Când vine vorba de design interior pentru casa sau vila moderna, chiar si in stil classic nu există reguli grele si rapide. Iar când vă gânditi la idei pentru design interior modern veti dori să fie un spatiu care face ca familia si oaspetii să se simtă confortabil, dar este, de asemenea, functional pentru a trăi zi de zi in functie de spatial. Pentru un living modern si elegant vă gânditi culori -neutre sau cu culori îndrăznete. Dacă mergeti cu nuante neutre pentru elementele mari, cum ar fi canapelele, fotolii, atunci mergeti putin îndrăznet cu accesorii decorative in stil modern. Pentru o amenajare interioara moderna a casei cu living modern si elegant Am folosit numeroase elemente de decor interior, pornind de la perne colorate intr-o nuanta de verde aleasa de proprietar si pana la obiecte care ofera un plus de stil incaperii.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 450 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate