DESIGN INTERIOR CASA CLASICA BUCURESTI

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASA CLASICA BUCURESTI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Designul clasic al casei permite confidentialitatea de pe stradă, oferind în acelasi timp o viziune unică în întreaga casă. Stabilirea camerelor cu design intrior clasic, împreună cu galeriile de circulatie, asigură izolarea, permitând în acelasi timp vederi uimitoare. Obiectivele proprietarilor de a crea o casă cu design interior si stil clasic contemporan de lux, de a termina în timp ce oferă o atmosferă caldă pentru viata de zi cu zi, a fost realizată prin amestecarea finisajelor calde naturale, cum ar fi lemn pătat cu tonuri de alb în beton si calcar local. Elementele durabile de calitate care dau nota de eleganta, stil clasic si rafinament, pentru o casa cu design interior classic, include o podea din parchet stratificat, cornise, candelabra elegante, mobilier alb,vitrine, canapele din stofa, etc. Designul interior rezultat, pentru o casa stil clasic este echilibrat, vizibil plăcut, care reflectă stilul de viată si nevoile clientilor nostril. Designul interior clasic este elegant, este reconfortant si este cel care creeaza o legatura linistitoare cu tercutul.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 500 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate