DESIGN INTERIOR STIL CLASIC CONSTANTA

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR STIL CLASIC CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Chiar dacă nu există o formulă specifică atunci când vine vorba de proiectarea unui design interior pentru case,vile clasice sau a unui living clasic, există câteva chei de succes. Pictati peretii în culori luminoase, folosind un spatiu de stocare neconventional . Această casă are un design interior clasic personalizat si a fost conceput pentru a fi un refugiu de relaxant pentru clientii nostri care trăiesc cu normă întreagă si am plecat de la stilul traditional al clientilor nostri pentru a crea un spatiu in stil clasic si un design interior unic. Materialele clasice au fost folosite pentru elementele arhitecturale si suprafetele dure ale casei, cum ar fi podele de nuc si dulapuri, vitrine, piatră si ziduri din cărămidă drept, în timp ce mobilierul are aspect mai eclectic, elegant si rafinat datorita sclupturii pe stilul clasic de lux. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern personalizate stilului dumneavoastra de viata.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 400 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate