FIRMA DESIGN INTERIOR GALATI - ARHITECT GALATI

19 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

FIRMA DESIGN INTERIOR GALATI - ARHITECT GALATI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Suntem firma specializata in servicii profesionale de design interior, arhitectura de interior pentru resedinte private si spatii comerciale in Galati. Realizam proiecte de design interior case, vile clasice, moderne in Galati cu servicii de arhitectura de interior si amenajari interioare case la cheie. Livram toate materialele cuprinse in proiectul 3 D ( mobila clasica italiana, gresie ceramica italia, electrocasnice incorporabile marca Smeg – Franke, profile – cornise de interior, parchet stratificat lemn, materiale textile decorative, perdele si draperii, ) . Va prezentam ultimul proiect de Design interior casa clasica Galati - Arhitect / Amenajari Interioare Galati.
In acest proiect vorbim despre un proiect de design interior case Galati realizat de echipa noastra in stil neo clasic de lux cu materiale de designer.
Nu in ultimul rand oferim si servicii profesionale de arhitectura de interioar realizate de arhitecti in Galati pentru case, vile, spatii comerciale.

Dimensiuni - 345 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate