DESIGN INTERIOR APARTAMENTE MODERNE BUCURESTI

17 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la GABRIELA DESIGN INTERIOR - Bucuresti

DESIGN INTERIOR APARTAMENTE MODERNE BUCURESTI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Oferim un serviciu complet de design interior, indiferent ca este vorba despre locuinte la curte, apartamente sau vile de lux, in cei aproximativ sapte ani de activitate finalizand cu real succes cateva zeci de proiecte de amploare. Colaboram atat cu firme si companii dar mai ales cu persoane fizice, clienti care detin o locuinta si au nevoie de un specialist pentru a reda utilitatea si frumusetea fiecarei incaperi a casei lor.
Proiectele de design interior apartamente este adresat indeosebi persoanelor care au pornit de la zero si s-au axat pe materializarea unui vis avut din copilarie, cel de a detine propria lor locuinta dar si proprietarilor de vile sau apartamente care doresc o re-brenduire a locuintei prin abordarea unui stil nou de design.Fiind vorba despre o mare realizare dar si o investitie pe masura, este evident faptul ca nu va permiteti pasi gresiti, mai ales in ceea ce priveste decorul interior al dormitorului, livingului sau bucatariei de aceea este indicat sa apelati la serviciile unei firme specializate in servicii profesionale de design si amenajari interioare.
Sursa :http://gabrieladesigninterior.blogspot.ro .


Dimensiuni - 145 mp

Contacte - GABRIELA DESIGN INTERIOR:

Telefon mobil: 0720665365

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate