DESIGN INTERIOR CLASIC

18 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CLASIC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Portofoliu proiecte design interior case realizate in stil clasic de lux pentru case si vile .Astfel clasicul si-a facut inca de la inceputurile lui, adica de prin anii 1800, loc si in ceea ce priveste designul interior . Fiind considerat un stil sobru si foarte précis, inclusive accesoriile pe care le alegem pentru locuinta noastra, trebuie sa fie in aceasi nota. Asa ca atunci cand suntem in cautarea unei lustre clasice trebuie sa inchidem ochii, sa uitam, macar pentru o clipa, de toate problemele actuale si sa ne imaginam intr-o locuinta burgheza de la inceputul secolului XIX. Acolo o sa gasim o atmosfera distinsa, creata cu precadere cu ajutorul unui mobilier din lemn masiv , a unor culori fade si de ce nu a unei lustre clasice speciale.
Lustrele clasice sunt impunatoare dar nu epateaza prin forma sa, sunt impresionante dar nu vor obosi privirea, sunt foarte elegante dar in acelasi timp boeme. Reprezinta trecerea de la vis la realitate iar atunci cand le vei aprinde, chiar daca te vei trezi din visul creat, vei gasi puterea si initiative de a-l transforma intr-o realitate care de defineste cu adevarat.

Dimensiuni - 190 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate