CASE DIN LEMN REZIDENTIALE

250 EUR

(Pretul contine TVA)

De la ROLLUX CONSTRUCT - Bucuresti

CASE DIN LEMN REZIDENTIALE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Casele din lemn reprezinta un produs aparte, care impune un tratament special si o atentie deosebita.
Specificul constructiei unei case din lemn impune un calcul atent al costurilor. Mai mult, asteptarile clientului de la o casa din lemn pun o presiune deosebita asupra pretului final.
Este dificil sa oferim un pret pe metru patrat pentru cese din lemn, asa cum este la fel de dificil sa spunem ca pretul se incadreaza intre ...si intre ... Mai mult, nu ar fi profesionist consideram noi.
In ofertarea unui pret pentru case din lemn, preferam sa purtam o discutie deschisa cu clientul si sa aflam de la dumnealui toate informatiile care ne sunt de folos. Astfel, putem veni cu o oferta personalizata iar clientul va avea certitudinea ca a primit poate nu cea mai buna oferta ci una extrem de corecta si perfect justificata.
In general, casele din lemn s-au remarcat pentru raportul foarte avantajos calitate/pret si pentru accesibilitatea lor in randul tuturor categoriilor de clienti.
Pentru a va forma o parere asupra pretului potential al unei case din lemn, va invotam sa ne vizitati site-ul dedicat acestui domeniu: Site: www.case-din-lemn.ro

Garantie - 10 ani

Contacte - ROLLUX CONSTRUCT:

Telefon fix: 0757421642

Telefon mobil: 0762284587

Tag: case lemn
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate