VILE DOMNESTI CIUTACI

93000 EUR

(Pretul contine TVA)

De la CONSULTING HOUSE - Bucuresti

VILE DOMNESTI CIUTACI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ansamblul de vile este situat pe un teren de circa 4000 mp in localitatea DOMNESTI la aproximativ 10 km de centrul capitalei cu acces direct din strada asfaltata.
Vilele sunt construite in sistem DUPLEX, P+1, fiecare fiind amplasata pe un teren de circa 300 mp avand asigurate toate utilitatile: gaze naturale, energie electrica, put, fosa septica.
Ansamblul este imprejmuit cu gard, drumul din interiorul ansamblului fiind betonat si iluminat.
Suprafata utila este de 150mp/unitate locativa cu urmatoarea compartimentare:
-parter: living, bucatarie (ambele cu iesire in terasa), grup sanitar cu camera tehnica si debara
-etaj: dormitor matrimonial cu grup sanitar propriu, balcon si dressing si alte doua dormitoare (unul cu iesire in terasa) si al doilea grup sanitar
Structura constructiei este realizata din cadre de beton armat iar inchiderile exterioare si compartimentarile sunt realizate din zidarie (BCA). Fatadele sunt finisate cu tencuiala decorativa dup ace au fost placate pentru izolatie termica cu polistiren de 5 cm. Invelitoarea este realizata din table tip LINDAB. Tamplaria exterioara este de tip termopan cu rama din pvc de culoare wenge, prevazuta cu glafuri interioare si exterioare. Terasele si balcoanele sunt placate cu gresie de exterior iar balustradele sunt executate din inox. Sunt executate complet instalatiile sanitare, termice si electrice. Interiorul vilelor este zugravit cu vopsea alba lavabila si pregatit pentru a fi amenajat dupa gustul fiecarui viitor proprietar.
Alte informatii, accesati:http://www.ansambluridomnesti. tk

Contacte - CONSULTING HOUSE:

Telefon mobil: 0726663288

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate