CASA - BULGARIA (GENERAL KISELOVO)

70000 EUR

(Pretul contine TVA)

De la EQUATOR REAL ESTATE - Varna

CASA - BULGARIA (GENERAL KISELOVO)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Casa se afla in satul mititel General Kiselovo, fiind inconjurata de o natura fantastica (un lac urias aproape de sat), la doar 50km de Varna si 45km de aeroport.
Este autobus catre Varna, iar la 3km distanta - tren catre orice oras din tara si Constanta (Romania) e doar la 100km distanta.
Casa are 84m2 cu pivnita de 12m2, gratar, parcare. Parcela este inconjurata de un zid de piatra cu 3 intrari boltite. Parcela are 920m2.
Casa e complet mobilata - aer conditionat, masina de spalat, spalator farfurii, frigider, cuptor separat.
Casa a fost renovata in 2006, cu ferestre noi si usi duble, baie noua cu incalzire podea, bucatarie Scandinava importata, podea noua in bucatarie si in camera de zi + hol.
Dormitor - un pat dublu, dulap de rufe, dulap normal cu 2 sertare, lampi, picturi pe pereti, aer conditionat .
Dormitor 2 - pat dublu gen canapea, masa, picturi pe pereti.
Bucataria - masina de gatit, frigider, spalator farfurii, canapea, masa cu 6 scaune, picturi pe pereti, luminite - tavan, televizor, aer conditionat.
Baie - cabine, masina de spalat, uscator;
-Pentru mai multe detalii sau alte oferte din Bulgaria in limba romana - contactati-ne la adresa de e-mail: infoestate.ekvator@yahoo.com

Contacte - EQUATOR REAL ESTATE:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate