PROIECTE CASE - PROIECT DE AUTORIZARE CASA 2-005

75 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NCASE - Glina

PROIECTE CASE - PROIECT DE AUTORIZARE CASA 2-005
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Suprafata totala: 133mp
Suprafata la sol: 68mp
Nivele: 2
Dormitoare: 3
Bai: 3
Locuri in garaj: 0
Aceasta formula are menirea de a va da posibilitatea de a customiza casa dorita, oferindu-va in forma necesara pentru autorizare documentatiile de arhitectura, rezistenta si instalatii.
Dupa achizitionarea acestui pachet puteti alege orice proiectant care sa modifice, personalizeze si adapteze la conditiile de amplasament casa pe care ati ales-o. Practic, cu costuri minime, dispuneti de un proiect bine realizat, in conformitate cu normele in vigoare si pe care aveti dreptul sa il modificati dupa bunul plac si sa il utilizati de cate ori doriti.
Cu minime cunostinte de editare CAD puteti chiar dumneavoastra sa experimentati diverse modificari la proiect prin editarea fisierelor *.dwg (pentru a edita fisierele *.dwg, puteti utiliza o versiune de evaluare ZwCAD - functionala 30 zile - download zwcad)
Plansele desenate vor fi livrate in format *.dwg (cel mai utilizat format pentru desen tehnic) si *.pdf, iar partea scrisa va fi in format *.doc.
Materialele in format electronic vor fi disponibile intr-un fisier arhiva tip RAR.
La achizitionarea pachetului in format electronic veti beneficia si de pachetul "Anteproiect"
Cu un aspect de influenta mediteraneana, vila Palermo ofera confortul necesar unei familii de 4-5 persoane, incadrandu-se, in acelasi timp, intr-o suprafata construita relativ mica.

Dimensiuni - 133 mp

Contacte - NCASE:

Telefon mobil: 0723336645

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate