CEAS DE PERETE SHABBY CHIC - PARIS 1885

169 RON

(Pretul contine TVA)

De la TRAGET - Galati

CEAS DE PERETE SHABBY CHIC - PARIS 1885
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ceas de perete metalic in stil Shabby Chic cu cifre romane si ace stilizate, de forma unui ceas de buzunar oval supradimensionat.
Dimensiuni:
– Inaltime - 40 cm
– Latime - 23 cm
– Grosime - 5 cm

Ceasul de perete Shabby Chic cu inscriptie Paris 1885 este un accesoriu rafinat cu motive romantice in stil traditional parizian.
Modelul inedit tip ceas de buzunar la scara mare va completa in mod inspirat decorarea camerelor cu amenajari interioare in stil retro, Vintage sau Shabby Chic.

Ceas de perete cu detalii elegante, vopsit cu o nuanta de alb-crem caracteristica stilului Shabby Chic, cu aspect antichizat, completata cu portiuni ruginii ce redau perfect patina timpului si creeaza o atmosfera romantica cu un aer inefabil in caminul tau.
Decoratiuni interioare ce pot fi utilizate separat sau cu care puteti crea un ambient relaxant in stil colonial prin combinarea cu felinare decorative, veioze sau decoratiuni perete create de Angelica Home & Country.

De sarbatori sau cu ocazia momentelor aniversare, atunci cand te decizi cu greu ce daruri sa alegi pentru prietenii tai, aceste ceasuri de perete pot deveni cadourile potrivite pentru cei dragi.
Produs premium ideal pentru decorare locuinte, birouri, spatii comerciale sau cofetarii.

• Design si creatie produs - Angelica Home & Country Italia.
• Functioneaza cu o baterie AA - nu este inclusa in set.

Dimensiuni - 40x23x5 cm

Contacte - TRAGET:

Telefon mobil: 0724333630

Web: www.traget.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate