SILICON HT 33 - MATRITE FLEXIBILE SILICON - TURNARE CIMENT - CAPAT COLOANA

19 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la BEST TOOLS SRL - Brasov

SILICON HT 33 - MATRITE FLEXIBILE SILICON - TURNARE CIMENT - CAPAT COLOANA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

DESCRIERE SILICON
Acest tip de silicon este recomandat in special pentru turnarea de ciment si ipsos pentru formele de tip basorelief.
Este un silicon care dupa vulcanizare este mult mai consistent si de multe ori, in functie de grosimea matritei sau de marimea obiectului ce urmeaza a fi reprodus, nu mai are nevoie de o camasa de sustinere.
1.Ce pot face cu acest tip de produs ?
Siliconul RTV Zhermack este solutia completa care vine in ajutorul dumneavoastra atunci cand doriti sa realizati usor si rapid o matrita flexibila pentru a multiplica orice obiect sau forma.
2.Cum se lucreaza cu acest produs ?
Siliconul este format din doua componente in stare lichida (baza si catalizator), care se mixeaza in proportii egale (1:1) si se toarna peste modelul ce urmeaza a fi reprodus, in jurul caruia in prealabil s-a realizat o rama de delimitare.
Intarirea (vulcanizarea) se realizeaza la temperatura ambientala (20-230C) intr-o perioada de timp scurta (1-3h).
3.Ce avantaje am daca utilizez acest produs ?
Este cel mai stabil polimer disponibil pina in prezent (variatie dimensionala 0.1%), ofera o fiabilitate deosebita (detalii pana la nivel de 2 microni), nu se lipeste si are proprietati de demulare excelente, se vulcanizeaza la temperatura camerei, se amesteca in proportie egala 1:1 fara sa fie nevoie de un cantar electronic, nu contine substante inflamabile sau toxice, rezista la temperaturi de - 100 ... + 200C, nu este afectat de lumina ultravioleta, nu propaga focul si nu intretine arderea, nu degaja substante toxice. Siliconul rezista la acizi, baze, solventi, produse chimice, uleiuri si apa.
Este ideal pentru a turna forme din ceara, parafina, ipsos, ciment, rasini poliuretanice, rasini epoxidice, poliesteri si alte parti din plastic.
Toate aceste caracteristici fac din siliconul RTV 2 alegerea optima pentru a realiza matrite flexibile indiferent de modelul ce urmeaza a fi reprodus sau de materialul ce urmeaza a fi turnat in respectiva matrita.

Contacte - BEST TOOLS SRL:

Telefon fix: 0368412413

Telefon mobil: 0723234687

Tag: matrite
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate