BLAT GRANIT BLACK PEARL POLISAT 250 X 65 X 3 CM

437,85 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

BLAT GRANIT BLACK PEARL POLISAT 250 X 65 X 3 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Granitul Black Pearl raspandeste pene de corb pe spinari de licurici. Mii de perle scapate de scoicile mame si inflorite in mii de pistiluri negre, strunesc cuminti lumina reflectata de finisajul lustruit. Pete de aschii stralucind diferit, amesteca nuantele. Blaturile rezistente la apa, pete si zgarieturi se-ncumeta in bucatariile intens folosite. 

Totul e nobil, totul e peren. Grosimea de trei cm promite totul. Granitul, piatra naturala venita din magmele trecutului foarte indepartat, biruind vesnicii interioare si exterioare, straluceste profan in lumina soarelui, fara sa se aplece sub furtuni, insensibil la raze, vant si ploi. Tratamentele sunt minimale, intretinerea si mentenanta usoare. Decuparile au nevoie de scule profesionale, prelucrarile canturilor la fel. Montajul cere mana profesionista, transportul este dificil, greutatile sunt mari si blaturile neasigurate se crapa.

Montajul unui blat din piatra naturala 
Dupa executia blatului personalizat in functie de proiect, urmeaza transportul si manipularea acestuia la client. Aceste activitati trebuie prestate cu maximum de atentie intrucat pot duce la craparea blatului. 
Inainte de montajul propriu-zis al blatului este nevoie de fixarea mobilierului suport, de masuratori si de verificari preliminare. Dintre ele verificarea planeitatii si a unghiului drept (90°) intre pereti sunt esentiale. Daca peretii nu sunt perpendiculari atunci e nevoie fie de o pana intre muchia blatului si perete, fie de prelucrarea muchiei astfel incat aceasta sa fie lipita de perete. 
T: Rezolvarea acestor probleme folosind umpluturi, pene sau materiale de compensare nu intra in sarcina montatorului.
Pentru asigurarea vizibilitatii marcajelor se lipeste pe blat banda auto-adeziva de culoare deschisa.. Dupa efectuarea masuratorilor si a marcajelor blatul din piatra se debiteaza. Se poate face debitarea umeda sau uscata. Se folosesc discuri speciale diamantate, care se monteaza pe flex, fiecare roca avand dedicate discuri in functie de duritatea sa. Exista discuri pentru granit si discuri diferite pentru marmura. Se debiteaza blatul pentru a ajunge le dimensiunile din proiect, se executa decupari pentru plita sau chiuveta. 

T: In multe situatii este necesara ranforsarea zonei decupate pentru montajul chiuvetei. Uzual se monteaza o bagheta de metal sau de fibra de sticla. 
Se executa carotari cu scule specializate, pentru montajul bateriei. Se realizeaza prelucrarea canturilor folosind discuri abrazive mai intai pentru slefuire si apoi pentru finisare (lustruire). Discurile de finisare se aleg cu granulatie diferita, de la 50 la 5000 si “buff”, se folosesc pe rand, cu ajutorul unui polizor unghiular. Canturile se prelucreaza manual mai ales in semi-baston, baston si bizot. 
In multe situatii sub blatul de piatra se afla un altul din PAL, folosit ca suport. Se aplica adeziv in sarpe pe suprafata acestuia si apoi blatul de piatra se aseaza peste si se lipeste. In zonele de contact “cusaturile” se pot masca folosind masticuri specifice. 
La final se trateaza prin curatare si impermeabilizare.
T: La tratarea blaturilor de lucru intens folosite se recomanda Antibacterial Kit, un kit certificat pentru lupta impotriva bacteriilor

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate