MASA EXTENSIBILA RAINBOW CU 4 SCAUNE MAXINOVA MULTICOLOR

1290,08 LEI

MASA EXTENSIBILA CU SCAUNE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

In colectia Maxinova de mese si scaune de bucatarie am selectat modele nonconformiste, practice si inovatoare in acelasi timp care sa transforme aceasta camera intr-una in care va puteti primi invitatii pentru a-i impresiona.

De la mese si scaune de bucatarie din lemn masiv de fag culoarea nucului si tapiserie deosebita, pana la modele cu cadru metalic cromat si cu un iz modern, in colectia Maxinova veti descoperi ceea ce cautati.

Mesele extensibile Maxinova sunt foarte apreciate datorita sistemului de extensie bazat pe un mecanism de culisare ce elimina frecarea cu ajutorul rolelor si permite actionarea simultana a celor doua blaturi principale cu ajutorul unui sistem de cabluri si role.

Astfel doar cu o singura mana si eventual cu un singur deget masa poate fi extinsa sau restransa extrem de usor si confortabil.

Mesele Maxinova sunt potrivite atat pentru living cat si pentru bucatarie in egala masura iar dimensiunile sunt perfecte pentru o cina romantica sau binemeritatele mese in familie.

Mesele in familie sunt esentiale.Pentru a dezvolta relatiile dintre acestia, iar scaunele pot schimba atmosfera casei tale. Cu o masa realizata din MDF, cu elemente de masiv, innobilat cu furnir de stejar. Scaunele sunt realizate pe structura de lemn masiv, tapitate cu stofa sau scaune metalice
Setul de masa si scaunele Maxinova sunt elegante, si au un stil modern si primitor.

Mesele extensibile Maxinova sunt foarte apreciate datorita sistemului de extensie

Dimensiuni: 130 / 80 / 77 cm
Dimensiuni scaun: 45 / 59 / 96 cm
Material metalic + Imitatie piele

Livrare gratuita

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate