MARMURA KAVALA CROSS CUT SABLATA 60 X 30 X 1 CM

141,75 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MARMURA KAVALA CROSS CUT SABLATA 60 X 30 X 1 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Acest nou model de marmura Kavala Cross Cut va atrage atentia in primul rand prin faptul ca este sablata, un finisaj unic in tara noastra. Asperitatea suprafetei astfel prelucrata inseamna ca este antiderapanta. De aici decurg o multime de intrebuintari si avantaje, care incep, evident, de la pardoseli in tesasele exterioare si interioare, la construirea de alei, piatete, sau chenare din jurul piscinelora€¦ Adica orice spatiu destinat traficului. Livrare nationala!


Astazi marmura Kavala sablata devine varianta destinata in special: dale sau pavele pentru piscina, deoarece astazi ai in Marmura Kavala sablata varianta perfecta de pavele pentru piscina, culoare constanta, raport calitate-pret excelent, iar legat de rezistenta, afla ca pardoseala piscinei tale va rezista ani si ani de zile. In afara de dale pentru piscina,  marmura Kavala sablata poate fi folosita in spatiu destinat traficului intens.



Cu aspect delicat si aerisit, dar impresionant de rezistenta pentru grosimea ei, aceasta placa din piatra naturala decorativa se dovedeste un produs de o impresionanta versatilitate.


Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate