MOBILA BUCATARIE KOLORADO KETI 180

800 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

MOBILA BUCATARIE KOLORADO KETI 180
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Acest model de bucatarie Keti reprezinta o alta oportunitate de amenajare a bucatariei dumneavoastra, cu un produs de calitate superioara mult mai complex si fiabil.
Asa se face ca aceasta mobila pentru bucatarie are la baza o masca pentru chiuveta, un corp de mobilier cu patru sertare suprapuse pe verticala si un altul amplasat la baza cuptorului.
Ceea ce inseamna ca aceasta garnitura de mobilier pentru bucatarie poate fi comandata chiar si in functie de preferinte si in raport de celelalte necesitati din acest spatiu de mare efect pentru casa.
In partea superioara, mobila pentru bucatarie Keti este formata din alte trei corpuri de mobilier care au capacitatea de a surprinde placut prin design si utilitate.
In cazul in care dumneavoastra preferati aceasta mobila de bucatarie, trebuie sa stiti ca WizMag va este alcatuit cu o gama variata de astfel de produse, la preturi din cele mai atractive.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate