MOBILA BUCATARIE KOLORADO KETI 160

825 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

MOBILA BUCATARIE KOLORADO KETI 160
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Acest model de mobila pentru bucatarie Keti este practic fratele mai mic al modelului anterior. De aici lipsind un corp principal dar si un alt corp suspendat.
Dincolo de acest aspect, acest model de mobila de bucatarie clasica este realizat din pal de culoare maron inchis, nuanta care contrasteaza cu blatul de culoare crem deschis. Si astfel mobila de bucatarie poate sa intre intr-o buna rezonanta cu masa, scaunele, pardoseala sau cu usa de interior.
Mobila pentru bucatarie este conceputa astfel incat sa contina la interior locurile necesare pentru depozitarea tuturor produselor necesare de zi cu zi.
Este bine de stiut faptul ca nuanta aleasa pentru prezentare este si cea in care poate fi comandata aceasta mobila de bucatarie.
Mobila de bucatarie trebuie alcatuita din strictul necesar de corpuri de mobilier, astfel incat traficul din bucataria dumneavoastra sa poata ramane la fel de bine optimizat pe tot parcursul zilei.
Si asta nu este tot, pentru ca in alegerea unui corp de mobilier conteaza foarte mult si calitatea.
Numai asa veti putea avea parte de garantia unui produs fiabil pentru o lunga perioada de timp.
Asa ca pentru alegerea potrivita a mobilei pentru bucatatie totul depinde doar de dumneavoastra.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate