MOBILA BUCATARIE LA COMANDA BUCURESTI

6100 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOBILAPEGUSTULTAU.RO - Bucuresti

MOBILA BUCATARIE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Stim cu totii ca bucataria este locul central si cel mai frecventat din casa si asta din mai multe motive: acolo se prepara mancarea, se serveste o cafea, dar este si un loc perfect pentru povesti.

Ca ambientul pentru toate acestea sa fie unul pe masura in bucataria ta, te asteptam la Mobilapegustultau.ro pentru o mobila bucatarie la comanda in Bucuresti ergonomica si optim accesorizata, cu materiale de calitate si functionala pe termen lung.

Te putem ajuta sa-ti personalizezi ambientul cu o mobila de bucatarie pe colt, dreapta, moderna sau clasica, indiferent daca esti din sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 sau din imprejurimile Bucurestiului.

Mobila bucatarie la comanda in Bucuresti - Mobilapegustultau.ro cu materiale si accesorii de la firme de top in domeniu si la preturi accesbile.

Bucatariile sunt executate fie integral din PAL melaminat sau PAL combinat cu MDF - melaminat (AGT), infoliat sau vopsit.

Daca esti din Capitala sau judetul Ilfov si cauti un producator, contacteaza-ne sa-ti materializam proiectul personalizat.

Trimite acum o cerere de oferta pret mobila bucatarie la comanda!

Garantie - 2 ani

Contacte - MOBILAPEGUSTULTAU.RO:

Telefon mobil: 0728072401

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate