SC KENNGOTT SCS

Medias, Sibiu

Contacte - SC KENNGOTT SCS

Telefon fix: 0269806750

Fax: 0269806751

Calitate de marca,Service in toate zonele.
Material folosit Lemn-Laminat-Piatra naturala-Metal-Sticla
110 ani de experienta 250 x in Europa
KENNGOTT este de mai mult de 110 de ani partenerul ideal in ceea ce priveste calitatea.
Experienta multor ani se oglindeste in produse de marca, in timp ce dorintele clientilor stau in mod consecvent pe primul loc.
Programul complet cuprinde scari din lemn masiv, furnir de esenta nobila, laminat, otel, otel inox, piatra artificiala din beton, marmura, granit si sticla.
Peste 200 de brevete de inventie si anunturi despre drepturile de protectie documenteaza dorinta de inovatie a societatii.
Din anul 1997 KENNGOTT este nume de marca in cartea „Standarde germane“ si este cunoscut ca producator de scari.
Profitati de experienta si competenta noastra pentru planificarea, productia si designul scarilor dumneavostra personale. Toate scarile Kenngott sunt unicate.
Dezvoltarea continua a sistemelor noastre de scari garanteaza faptul ca fiecare scara corespunde atat din punct de vedere tehnic cat si estetic celor mai inalte asteptari.
Indiferent daca alegeti o scara din lemn, lemn laminat, piatra, sticla sau metal, produsele noastrte va ofera posibilitati de alegere si variatie aproape nelimitate: CONVINGETI-VA!!!!!!
Pe langa constructii de scari si de balustrade mai exista si scari spiralate, scari cu vang, scari suspendate, scari cu structuri cutate, scari exterioare, scari cu doua bare, scari din sticla, scari pentru spatiu mic.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate