ARCA STUDIO CONSTRUCT SRL

Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov, Ilfov

Sos. de Centură, Nr. 103

Contacte - ARCA STUDIO CONSTRUCT SRL

Telefon fix: 0372725725

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ARCA STUDIO CONSTRUCT SRL

ARCA STUDIO CONSTRUCT importa si distribuie materiale provenite de la renumiti producatori internationali din domeniu şi dezvoltă raporturi de lungă durată cu proprii furnizori, iar pentru mulţi dintre aceştia este distribuitor exclusiv în România.

Deși este o companie tânără, înfiinţată în anul 2012, ARCA STUDIO CONSTRUCT moștenește de la societatea Menatwork Est Prefabricate: 20 de ani de expertiză funcțională pe piaţa românească in domeniul materialelor de constructii.

LINII de BUSINESS:

a€¢ Divizia CERAMICE: importă ÅŸi distribuie placări È™i acoperiri ceramice pentru interior È™i exterior [gresie, faianță, klinker, cărămidă aparentă, piatră naturală, mozaic], instalaÈ›ii È™i sisteme sanitare, mobilier de baie, adezivi, È™ape, chituri È™i soluÈ›ii speciale, mobilier, cazi, cabine duÅŸ, lavoare, bidet-uri etc.

a€¢ Divizia PARDOSELI: importă ÅŸi distribuie cele mai moderne pardoseli pentru orice tip de trafic, din grupele: parchet din lemn, parchet laminat, mochetă în role, mochetă în dale, linoleum, PVC, cauciuc, pardoseli sportive, pardoseli epoxidice, pardoseli de exterior, scule pentru montaj & intretinere pardoseli.

a€¢ Divizia EDILITARE: importă È™i distribuie materiale prefabricate pentru construcÅ£ii, amenajări È™i finisaje pentru interior È™i exterior: sisteme gips-carton, plafoane din fibră minerală ÅŸi sisteme de plafoane metalice, structură metalică (profile, stâlpi È™i accesorii), termo-hidro-fono izolaÈ›ii, acoperiri izolante pentru exterior, plase pentru construcÈ›ii, sisteme de garduri È™i împrejmuiri metalice, vopseluri, lavabile È™i tencuieli decorative, scări, schele, scule È™i unelte de lucru.

a€¢ Divizia AMENAJÄ‚RI:
Divizia dedicată lucrărilor de amenajare și finisare a spațiilor de interior, este formată din personalul Grupului Menatwork, care de 20 de ani, se ocupă cu instalarea produselor prefabricate de construcţii pentru amenajări de interior şi exterior. Datorită nivelului superior de specializare, echipa prestează întreg setul de lucrări în domeniu, inclusiv intervenţii pentru izolare termică şi acustică.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate