SC MODA TERMIC SRL

Focsani, Vrancea

Str. Cpt. Florin Cretu

Contacte - SC MODA TERMIC SRL

Telefon mobil: 0766215842

Contact: George Mardare

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC MODA TERMIC SRL

Pompele de caldura ASG sunt pompe de caldura cu utilizare apa-apa (sau pompe de caldura sol-apa), caracterizate printr-un inalt grad de fiabilitate garantat de producator in baza componentelor de inalta calitate utilizate in constructia echipamentului.

Acest tip de pompe de caldura sunt rezultatul unei activitati de peste 30 de ani in domeniul pompelor de caldura si al acumularii unei experiente indelungate privind montajul, repararea si service-ul pentru pompe de caldura fabricate de multi din furnizorii mondiali traditionali, in baza contractelor de reprezentanta (vezi pag. intitulata: a€śDespre noia€ť). Pompa de caldura ASG este realizata in baza unei solicitari de brevet de inventie apartinand titularului de site a€“ pompe de caldura.

Pompele de caldura ASG sunt pompe de caldura caracterizate de cel mai performant si stabil COP, avand in vedere temperatura aproximativ constanta in jurul valorii de 11-14áµ’C, din panza de apa freatica de pe teritoriul Romaniei.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate