ALEXIANA - USI DE GARAJ

Radauti, Suceava

Calea Bucovinei Nr. 90 Radauti

Firme

Contacte - ALEXIANA - USI DE GARAJ

Telefon fix: 0230563758

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ALEXIANA - USI DE GARAJ

Compania Alexiana Group se afla in cel de-al treilea deceniu de experienta. De la infiintare, din anul 1994, evolutia firmei s-a caracterizat printr-o permanenta preocupare de a oferi produse care sa respecte dorintele si exigentele tot mai diversificate ale clientilor.
Disponibile intr-o gama variata de culori, dimensiuni si modele, izolate termic/fonic, usile de garaj sunt de doua tipuri: usi de garaj sectionale si usi de garaj tip rulou.
Alexiana produce rulouri exterioare din aluminiu dotate cu sistem de actionare manuala sau automat, cu telecomanda. Disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa patrata sau rotunda. In cazul rulourilor cu carcasa rotunda, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter