ATELIERELE GEPETTO

Beius, Bihor

str. Codrului, nr. 2/E

Firme

Contacte - ATELIERELE GEPETTO

Telefon mobil: 0745006277

Contact: Feri Lorincz

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ATELIERELE GEPETTO

Am pornit de la o idee: in fiecare judet din Romania sa cream cate un mic atelier de tamplarie de foarte buna calitate, ce sa satisfaca nevoile locale. Sa gasim cel mai bun mester local caruia sa-i oferim comenzile noastre din zona respectiva si materialele necesare realizarii ei, la prturile cele mai mici. Un fel de McDonalds, cum ii spuneam eu acum 10 ani, cand am inceput.

N-am mai continuat ideea oricat de mult imi placea. Intre timp am invatat "meserie" si am produs unele dintre cele mai frumoase usi: reproduceri ale unor usi din Palatul Schoenbrunn, Fesztetics si castelul Chantilly - se pot vedea pe brand-ul nostru de restaurari: www.antike.ro si in atelierul nostru.

Acum am fost atras de rusticul modern.
E rustic pentru ca e vorba despre caldura naturala a lemnului, ce innobileaza orice camin.
E modern deoarece e lucrat cu grija, din materiale alese, rezultand o tamplarie fina, in acord cu tendintele si preferintele actuale.

Sper sa va placa.

Deoarece suntem un atelier mic, lucram doar la comanda, dupa preferintele fiecaruia. Asa ca, puneti-ne la incercare cu comenzi cat mai complexe. Noua chiar acestea ne plac cel mai mult.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate