CERAMICAONLINE.RO

Valea Calugareasca, Prahova

DN1B

Firme

Contacte - CERAMICAONLINE.RO

Telefon mobil: 0744173704

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei CERAMICAONLINE.RO

Tunis Art Décor este un concept start-up realizat din pasiune pentru frumos si autentic, cu scopul de a crea o calatorie spre calitate si bun gust. 
Cu o echipa tanara si entuziasta, Tunis Art Décor isi propune sa ridice design-ul la rang de arta printr-o colectie bogata de obiecte din ceramica si lemn de maslin. 
Produsele noastre sunt artizanale, realizate si pictate manual de cei mai iscusiti mesteri tunisieni. 
Printr-un procedeu foarte vechi, materia prima - argila, capata viata luand forme si design-uri multe si variate in mana celor mai buni mestesugari din Tunisia. Vasele sunt introduse in cuptoare incinse prin arderea trunchiurilor de palmier si coapte in trepte la temperaturi ce depasesc 1000°C. Coacerea treptata presupune ardere - raciere - ardere, racirea avand loc in beciuri subterane la temperaturi scazute, apoi vasele sunt introduse din nou in cuptoarele incinse. Aceasta "calire" le da vaselor o rezistenta crescuta, in fata frigului sau a altor intemperii.
Vase exotice si cromatica unica. Arta unui artizan iscusit!

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter