GREEN TERRA HOUSE SRL

Bucuresti

Firme

Contacte - GREEN TERRA HOUSE SRL

Telefon fix: 0213372886

Telefon mobil: 0752292887

Fax: 0213372886

Contact: Ileana Dumitrescu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei GREEN TERRA HOUSE SRL

Case din lemn Green Terra House, va ofera o linie de case din lemn cu design prietenos, fabricate din materiale ecologice. Green Terra House este un dezvoltator al conceptiei de case prefabricate.
Conceptul de case prefabricate din lemn a devenit popular si in tara noastra, in ultimii ani. Dupa ce s-a considerat a fi case ieftine, dar superioare in acelasi timp fata de celelalte constructii, casa din lemn de astazi a fost considerata un produs de inalta calitate care ofera o serie de avantaje pentru noi toti.
In cele mai multe cazuri, constructia unei case din lemn, va ofera beneficii cum ar fi: un pret rezonabil, capacitatea de a utiliza materiale ecologice in constructii, un timp de constructie la cheie considerabil mai scurt si deloc de neglijat, o rezistenta la seism mult mai mare.
Deoarece lemnul are valoarea cea mai mare ca material izolant fata de celelalte materiale (caramida, bca, beton) se reduce consumul pentru energia necesara incalzirii si racirii imobilului scazand cu 45% valoarea facturilor pentru utilitati (gaz, curent electric)
Cu fiecare client, dorim sa indeplinim nevoi locative personalizate atat in lucrarile de arhitectura si design, cat si in constructia de case din lemn, prin confort si armonie. Aducem natura si frumusetea in lumea ta, toate imbinate cu tehnologii moderne.
Ne straduim sa concepem si sa construim personalizat in functie de dorintele si bugetul dumneavoastra!

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate