ROMAUDIOVIDEO

Moara Vlasiei, Ilfov

Sos. Eroilor Nr. 154

Contacte - ROMAUDIOVIDEO

Telefon fix: 0373550217

Telefon mobil: 0786288589

Fax: 0373550218

Contact: Andreea Ion

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ROMAUDIOVIDEO

RomAudioVideo este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente Audio-Video profesionale din Romania.

Dupa 25 de ani de activitate, portofoliul companiei sta marturie pentru seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite. In mod direct sau prin antrepriza, RomAudioVideo a furnizat si instalat echipamente in institutii de stat, hoteluri, scoli, spatii comerciale, zone rezidentiale, zone de divertisment, cladiri office, aeroporturi, gari feroviare, statii de metrou si multe altele. Asta inseamna ca echipamentele audio-video puse la dispozitie se potrivesc oricarui mediu, si in combinatie cu o consultanta si o proiectare in prealabil executate de echipa noastra de specialisti, rezulta o implementare de succes pentru clientii nostri.

RomAudioVideo comercializeaza sisteme de sonorizare pentru cluburi, discoteci, teatre sau diverse spectacole (captare, mixare, amplificare, monitorizare scena); sisteme de sonorizare pentru spatii publice (terminale aeroportuare, magazine, hoteluri, banci, spitale, tribunale, etc.); table interactive, sisteme de casa inteligenta, echipamente video profesionale, instalatii de conferinta si/sau traducere simultana.
Compania a stabilit colaborari fructuoase cu producatori internationali de renume precum TOA Electronics, TruAudio, WHD, Luidia, MediaLine, Eiki, Audio-Technica, Optimus, Vantage, Avers Screens s.a. Dupa indeplinirea unor criterii decisive, echipa de specialisti a RomAudioVideo a stabilit in timp ca furnizorii nostri au cele mai fiabile si profitabile echipamente din domeniu; dovada stau numeroasele colaborari si recomandari in atatia ani de activitate.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate