IASITEX S.A.

Iasi

Str. Primaverii nr. 2, 700189

Contacte - IASITEX S.A.

Telefon fix: 0332411724

Contact: Ec. Florentina Spanu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei IASITEX S.A.

Infiintata in 1910, a purtat numele de "Tesatura" Iasi pana in anul 1948, cand a fost nationalizata, dupa care, a functionat sub denumirea de "Intreprinderea de Stat Tesatura Iasi" pana in anul 1990, cand societatea s-a constituit, conform prevederilor legale in vigoare, ca societate pe actiuni sub numele S.C. IASITEX S.A. In anul 2003 societatea a fost privatizata, prin cumpararea pachetului majoritar de actiuni de catre Grupul SCR, unul din cele mai mari grupuri industriale din Romania.

Experienta noastra in industria textila garanteaza clientilor seriozitate si competenta, produsele noastre clasice si noile creatii inregistrand de-a lungul timpului succese atat in Romania, cat si in peste 20 de alte tari din Europa, Asia si America de Nord si Centrala. Iasitex S.A.

Suntem producatori de tesaturi din bumbac si amestec poliester cu bumbac, destinate imbracamintei de lucru si protectie, huselor de mobila (scaune, canapele), alaturi de tesaturi tehnice si hometextile.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate