ISG GRUP SRL

Piatra Neamt, Neamt

Firme

Contacte - ISG GRUP SRL

Telefon mobil: 0755122999

Fax: 0333819580

Contact: Sucala Iulian

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ISG GRUP SRL

SC ISG GRUP SRL, firma cu capital integral romanesc, a fost infiintata in anul 2003 si are obiect principal de activitate importul si distributia de materiale pentru constructii pe raza judetelor Neamt, Bacau, Suceava, Botosani, Vaslui, Iasi, Harghita.
Echipa ISG GRUP a dezvoltat si perfectionat sortimentul de produse in ultimii 10 ani, comercializand in prezent o gama de peste 2 000 de produse.
Constienti de faptul ca in zilele noastre nivelul calitatii si seriozitatea construiesc renumele, ISG GRUP ofera diverse facilitati celor peste 2 500 de clienti, iar numarul lor este in continua crestere.
Pentru ca vrem sa imbunatatim constant relatiile cu clientii nostri, ISG GRUP completeaza constant oferta cu produse noi si promotii periodice. De aceea, daca sunteti interesati in desfacerea produselor firmei dumneavoastra de productie sau import, sau aveti propuneri de colaborare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.
In 10 ani de activitate am reusit sa dezvoltam o gama completa de produse in domeniul constructiilor, de la temelie pana la acoperis.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate