NEW CLEANING

Braila

Firme

Contacte - NEW CLEANING

Telefon fix: 0749826752

Telefon mobil: 0728071783

Contact: Parlog Toni

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei NEW CLEANING

Servicii:
Curatenie si intretinere periodica a locuintei dvs - Prestam servicii de curatenie si intretinere periodica a locuintei, indiferent de suprafata acesteia: aspirare, spalare, dezinfectare, aerisire, etc.
Curatare, spalare, dezinfectare covoare si mochete - Spalarea mochetei si a covoarelor, operatiuni de curatare ce necesita tehnologie de ultima ora si personal bine pregatit, pe care vi le puteti permite acum, prin preturile noastre.
Curatarea spatiului dvs, dupa renovari sau reamenajari - Lasati in grija noastra curatarea locuintei sau spatiului dvs, dupa terminarea constructiei, dupa renovari sau reamenajari - birouri, banci, spatii comerciale, apartamente, case si vile.

Tarife:
Preturile sunt negociabile in functie de marimea suprafetelor, volumul de munca si frecventa interventiilor. Sistemul nostru de tarifare este complex si este nevoie de o evaluare la fata locului. De aceea va rugam sa ne contactati telefonic pentru a stabili de comun acord o data si o ora de intalnire la fata locului.

Orientativ …

Curatenie apartament unu-patru camere: 90-120(preturile sunt pt apartamentele pana in 100 mp)
Curatenie dupa constructor: 4–5 ron/mp / interventia
Curatenie generala: 2–4 ron/mp – interventia
Curatenie de intretinere: 2–3 ron/mp / luna-birouri
Curatenie vile: 4 ron/mp

Curatare geamuri: 2,5 ron/mp
Curatare covoare, mocheta cu spuma uscata: 3–4 ron/mp (la domiciliul clientului)

Tarifele nu contin TVA – Tarifele sunt informative, calculul final al serviciilor se stabileste dupa evaluarea spatiului, realizata de catre unul dintre agentii nostri. Tarifele sunt negociabile in functie de marimea suprafetelor, gradul de murdarie, necesarul de personal si frecventa lucrarilor. Tarifele includ cheltueli de transport, echipamente si ustensile, detergenti aferenti si forta de munca etc.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate