SC NACES SRL

Satu Mare

Contacte - SC NACES SRL

Telefon mobil: 0756163119

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC NACES SRL

Descopera numeroasele utilizari ale pavajelor Ecoraster: - de la constructii comerciale, la dezvoltare durabila si orientata spre tehnologia viitorului in ceea ce priveste mediul inconjurator. Datorita faptului ca acopera o gama larga de functii este ideal pentru parcari, amenajari exterioare a curtilor si a gradinilor, a aleeilor pietonale, a drumurilor etc.
Ecoraster este solutia eficienta si ecologica pentru asigurarea locurilor de parcare prin diferitele obtiuni de umplere. Ecoraster se poate adapta perfect mediului extern, fie ca dorim locuri de parcare inierbate sau nu.

Daca v-ati saturat de noroi si beton in curtile dumneavoastra aveti nevoie de ecoraster, pavajul ecologic produs in Germania. Ecoraster va ofera posibilitatea de a combina armonios umlutura placilor in functie de imaginatia dumneavoastra intr-o varietate foarte mare de culori si geometrii este o solutie ideala pt arhitecti si peisagisti deopotriva.

Ecoraster este ecologic, hidropermeabil, insesizabil dupa inierbare si nu in ultimul rand foaret practic, usor de montat, chair poate fi si mutat. Datorita sistemului de asamblare brevetat si componentelor variabile, Ecoraste, pavaj ecologic, prezinta, in toate domeniile utilizarii sale, multa siguranta si o remarcabila soliditate.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate