ANNE FOREST SRL

Bucuresti

Blv. Constantin Brancoveanu nr 99

Firme

Contacte - ANNE FOREST SRL

Telefon mobil: 0744488403

Contact: Adrian Bigan

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ANNE FOREST SRL

Suntem o echipa de profesionisti eficienti si inovatori. Prin tehnologii moderne si ecologice, prelucram la un nivel de inalta performanta parchetul din lemn masiv, parchet clasic si parchet decorativ.
Dezvoltam, producem si comercializam produse originale si materiale inovatoare care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii. Oferim excelenta prin tehnologie, precizie si seriozitate.
Va prezentam compania noastra, cu experienta in industria de prelucrare a lemnului. Suntem specializati in proiectarea si producerea parchetului din lemn masiv. Am transformat potentialul noilor tehnologii in productie performanta, flexibila, inalt calitativa, personalizata pentru specificul fiecarui client. Va stam la dispozitie cu diverse tipuri de modele si parchet autohton produs natural. Va prezentam lucrari originale, care s-au bucurat de mare succes printre clientii nostri. Avantajele produselor noastre sunt: varietatea dimensiunilor de parchet, libertate in alegerea modelelor.
Clientii nostri beneficiaza de consultanta in industria de profil, parteneriat antreprenorial, flexibilitate in executia lucrarilor, preturi avantajoase, rapiditate in executarea comenzilor. Dorim sa oferim oamenilor mai multe produse de calitate si sa le facem mai accesibile nevoilor acestora si resurselor de care ei dispun. Pentru indeplinirea acestui scop profesional si vocational, ne bazam pe un set de valori intelese si asumate de toti membrii echipei: calitatea resurselor umane, gestionarea eficienta a resurselor, etica in afaceri, spiritul intreprinzator, modernismul, pragmatismul, transparenta, dialogul, creativitatea, spiritul de echipa, solidaritatea, pasiunea si angajamentul.


Satisfactia clientului este castigul nostru cel mai valoros.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate