SC POLIP SRL

Satu Mare

Str. Cerbului Nr. 19/p

Contacte - SC POLIP SRL

Telefon mobil: 0723610195

Contact: Toth Stefan

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC POLIP SRL

Suntem convinsi ca in urmatorii zece ani 80% din populatia tarii noastre va cumpara o CABINA INFRASAUNA, pentru ca avantajele utilizarii acestui produs sunt evidente.
Aceste cabine functioneaza la temperaturi mai scazute 40-60 grade C, consumul de curent fata de “Sauna clasica” este substantial mai mic adica 10-20% (deci economie de current electric circa 80%).
Cantitatea de transpiratie este mai mare, se elimina mari cantitati de toxine. La cura de slabire pierderea de calorii intre 600-900 Kcal; prin transpiratie se elimina cca. 300-400 grame apa, deci scaderea de greutate este sigura. Efect similar rezulta dupa 15 km de alergare.
Veti avea un corp mai frumos! Veti fi cu siguranta mai sanatos!
Durerile legate de reumatism; durerile coloanei vertebrale; raceli etc. pot fi ameliorate prin folosirea sistematica, 1-2 ori pe saptamana a saunei.
Multa vorba saracie, deci nu mai lungim expunerea noastra, pentru ca cine doreste sa-si largeasca cunostintele de specialitate din acest domeniu poate gasi cu usurinta sute de pagini pro sauna pe internet.
Recomandam in continuare sa studiati cu atentie oferta noastra de cabine infrasauna da ultima generatie.

Instructiuni de utilizare:

Alegeti temperatura preferata (recomandam 45-55 grade C) si timpul de utilizare (30-40 minute) prin punerea in functiune a tabloului de comanda. Puteti intra in sauna din momentul pornirii saunei (sunt necesare 2 prosoape mici, un prosop pe care sedeti si un prosop sub picioare, astfel veti proteja lemnul saunei) .
RECOMANDAM CONSULTAREA MEDICULUI DVS. DE FAMILIE IN CAZUL IN CARE SUFERITI DE ORICE BOALA.
Timp recomandat maxim pentru o sedinta de sauna este 40 de minute. Timp de functionare continua a saunei Dvs. este de 3 ore si urmeaza 1 ora pausa pentru curatenie si aerisire.

Recomandari

- NU faceti interventii la instalatiile electrice ale saunei numai dupa scoaterea din priza a cablului de connectare la curent!
- Becurile pot fi fierbinti!
- NU uitati prosoapele in sauna, pericol de incendiu!
- NU turnati apa in sauna, este pericol de electricutare si moarte, distrugeti caloriferele!
- NU atingeti elementele de incalzire cu obiecte metalice! Pericol de electricutare si moarte si dustrugeti radiatoarele.
- FUMATUL si CONSUMUL DE ALCOOL sunt interzise in sauna! < /br> - NU permiteti accesul in sauna a animalelor de companie.
- NU folositi sauna dace aveti rani deschise, arsuri, ochii inflamati!
- NU permiteti accesul copiilor in sauna, fara supraveghere permananta!

Cabina infrasauna se livreaza in doua pachete. Montajul este usor, daca respectati etapele din manualul de utilizare.
Multumim pentru timpul acordat studierii ofertei noastre. Sunati-ne fara ezitare pentru orice problema: 0723610195

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate