SC MAISON DE REVE

Sinaia, Prahova

Contacte - SC MAISON DE REVE

Telefon mobil: 0742115003

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC MAISON DE REVE

Practica noastra nationala si internationala ofera un serviciu complet de design interior si arhitectural pentru proprietatile rezidentiale, comerciale si ospitalitate. Echipa noastra extrem de experimentata este condusa de experti in domeniul de proiectare decorativa si structurala. Acordam o importanta absoluta intelegerii nevoilor si dorintelor clientilor nostri pentru un serviciu personalizat si livrare la un standard ridicat fara compromisuri.
Abordarea inteligenta si meticuloasa a proiectelor rezulta intr-un bun echilibru intre stil si usurinta in utilizare. Frumusetea unui bun design se regaseste atat in functionalitate, cat si modul in care acesta capteaza privirea.

Sisteme de prindere

- Sine profesionale din aluminiu cu actionare electrica de la producatori de renume mondial, cu snur sau cu actionare manuala de cea mai inalta calitate . Solutii speciale , curburi in diferite unghiuri sau curburi ample.

- Galerii ornamentale in stil clasic sau modern, galerii ornamentale cu snur

- Solutii speciale

Corpuri de Iluminat, Oglinzi, Paravane
Tapet si Mozaic
Mochete si Parchet
Elemente ornamentale

Articole de baie

Prosoape si halate din bumbac 100%, albe sau colorate, gramaj si dimensiuni diferite, personalizate direct din tesatura sau brodate.
Lenjerie de pat, pilote, perne
Storuri Romane si Panouri Japoneze

Carduri de acces hotelier

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate