REPARATII TERMOPANE

Bucuresti

Contacte - REPARATII TERMOPANE

Telefon mobil: 0785601685

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei REPARATII TERMOPANE

Compania noastra beneficiaza de personal instruit in mod corespunzator care stie cum sa identifice piesele de care aveti nevoie , sa le repare de asemenea va pot sfatui ce marca de produse sa alegeti .
Nu este neaparat necesar sa va deplasati dumneavoastra la noi; daca aveti posibilitatea de a trimite un fax sau un mail cu o fotografie a defectului ferestrei, noua ne este suficient pentru a va gasi rezolvarea si astfel ati si economisit din timpul dumneavoastra.
In aceste conditii, puteti cauta echipa de la reparatii-ferestre.com pentru a afectua o serie de interventii de reparatii termopan dupa cum urmeaza:
* Inlocuirea geamului termopan
* inlocuire garnituri ferestre termopan
* intretinere ferestre termopan
* inlocuire ferestre termopan sparte sau deteriorate
* modificare deschideri ferestre termopane
* inlocuire geam termopan spart
Firma noastra executa servicii de reparatii usi, reglaje si intretinere usi pentru tamplaria din lemn, aluminiu si PVC. De asemenea, daca orientarea usilor s-a modificat in timp astfel s-au creat spatii intre usa si praguri, trebuie executate operatii specifice de reparatii usi pentru a inlatura efectele nedorite. De asemenea, reparatiile usi pot insemna deblocari urgente usi.Ne puteti apela pentru aceste operatii urgente in orice moment.


Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate