GREEN AGENCY

Corbeanca, Bucuresti

Firme

Contacte - GREEN AGENCY

Telefon mobil: 0753105599

Contact: viorica udriste

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei GREEN AGENCY

Peisajul poate fi ridicat la rang de arta de arhitectii nostri peisagisti, care in functie de dorintele dumneavoastra si de spatiu pot sa gaseasca stilul care sa va reprezinte si solutiile tehnice optime.

Un peisaj frumos depinde in cea mai mare masura de abilitatea si talentul peisagistului. Cu Green Agency ai arhitecti talentati cu mare experienta practica, care creeaza de fiecare data proiecte care se pliaza pe dorintele clientilor.

Unul din cele mai importante lucruri este sa iti asculti clientul, sa ai rabdare sa descoperi ceea ce isi doreste cu adevarat sau uneori ceea ce inca nu stie ca isi doreste. Proiectul este practic rezultatul muncii unei echipe, in care sunt implicati arhitecti, arhitecti peisageri, dendrologi, horticultori, specialisti in irigatii, specialisti in iluminat etc. Clientul este membru al acestei echipe.

Acestia se asigura ca proiectul se incadreaza in arhitectura zonei, este in armonie cu stilul locuintei, daca este cazul asigura intimitatea, gradina va arata bine si la maturitate, plantele au conditii optime de dezvoltare, intretinerea spatiului amenajat necesita cat mai putin timp si energie etc.

Obiectivul principal al Green Agency este de a aduce in armonie casa si gradina. Practic casa, spatiul de locuit si relaxare sa se prelungeasca in zona verde iar gradina sa o avem aproape. Fie ca ferestrele, ochii casei, ne permit sa vedem un artar rosu inconjurat de lavanda, fie ca avem in fundal un palc de mesteceni, cele doua spatii sa nu fie percepute ca fiind separate, ci in armonie.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate