SC SFR MINI EXCAVATOARE SRL

Deva, Hunedoara

Firme

Contacte - SC SFR MINI EXCAVATOARE SRL

Telefon mobil: 0751138695

Contact: Sfr Mini Excavatoare

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC SFR MINI EXCAVATOARE SRL

S.C. SFR MINI EXCAVATOARE S.R.L, cu sediul in DEVA, , companie de prestari servicii inchirieri utilaje, amenajari drumuri forestiere, transporturi rutiere, ne bazam pe o calitate deosebita a serviciilor fiind recunoscuti pentru profesionalismul si seriozitatea acordate. Ne propunem sa acordam clientiilor servicii de o calitate ireprosabila, la cele mai convenabile preturi.
Gama diversa de utilaje de care dispunem pentru inchiriere ne recomanda drept partenerul ideal atat pentru lucrari mici cat si pentru cele de mare anvergura.
Suntem constienti de importanta timpului, vrem ca lucrariile contractate de clientii nostrii sa fie finalizate in cel mai scurt timp posibil, de aceea utilajele noastre sunt disponibile cat mai repede posibil si intotdeauna fara nici o intarziere.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate