PARKDEKOR SRL MOBILIER URBAN

Baia Mare, Maramures

Aleea Noua nr. 2 ap.3

Firme

Contacte - PARKDEKOR SRL MOBILIER URBAN

Telefon fix: 0262275348

Telefon mobil: 0722428294

Fax: 0262275348

Contact: Punkosti Gabor

Mobilierul Urban reprezinta elementele functionale si/sau decorative amplasate in spatii publice care, prin alcatuire, aspect, amplasare, confera personalitate aparte zonei sau localitatii.

Va invitam sa parcurgeti paginile noastre din site, in care va propunem solutiile pentru imbunatatirea peisajului urban, fiind convinsi ca veti descoperi produse captivante din punct de vedere estetic, financiar si al rezistentei in timp.
De la infiintare, compania noastra executa si comercializeaza cu succes mobilier urban, cosuri de gunoi, banci de odihna, mese, Jardiniere plante, Gratare protectie pomi, stalpi de iluminat, stalpi si garduri de delimitare, suport biciclete, fantani, panouri publicitare si indicatoare, dotari urbane,produse ce reflecta respectul nostru pentru traditii si pentru valorile trecutului, armonizand in acelasi timp cu arhitectura moderna.
Datorita varietatii de forme si calitatii superioare a produselor noastre, azi suntem prezenti in spatiile publice de pe intreg teritoriul tarii, de la satele mici pana in capitala.
Principala noastra preocupare este sa oferim produse de calitate si consilierea tehnica necesara, astfel incat partenerii nostri sa fie cu adevarat multumiti. Sporind astfel increderea acordata firmei noastre, putem dezvolta relatii reciproc avantajoase pe termen lung.
Va salutam cu respect,
Conducerea Parkdekor

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate