START HOTELS GROUP

Bucuresti

Burdujeni 7

Contacte - START HOTELS GROUP

Telefon mobil: 0722767846

Contact: Mioara Scarlatescu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei START HOTELS GROUP

Start Hotels Group este o societate cu capital romanesc, fondata in anul 2002 si care combina atentia pt detalii, creativitatea si expertiza in domeniul dotarilor hoteliere.

Expansiunea companiei a inceput odata cu dezvoltarea pietei hoteliere, cu renovarea unitatilor de cazare existente precum si constructia de noi hoteluri, moteluri, pensiuni, restaurante, baruri. In timp, am dobandit recunoasterea ca unul dintre cele mai serioase si profesionale nume din domeniul dotarilor hoteliere .

Ca facand parte din grupul celor mai buni din domeniul dotarilor hoteliere noi suntem la curent cu dezvoltarea acestui domeniu, reusim astfel sa implementam pe piata cele mai noi informatii si tendinte din domeniul hotelier.

Deviza noastra este “ Everything for your business ! “ . “Totul pentru afacerea ta !” din domeniul dotarii hoteliere poarta numele Start Hotels Group . Prioritatea noastra principala este satisfactia proprietarului/detinatorului de spatiu de cazare/ restaurant , in primul rand si nu in ultimul rand a utilizatorului de spatiu de cazare/restaurant si anume clientul final.

Cand lucram la un proiect, tratam cu atentie fiecare amanunt, ne implicam inca din faza de constructie trecem prin etapele finisarii/dotarii/montajului si punere in functiune in cazul produselor electrice .

Comercializam echipamente, accesorii, dotari si solutii profesionale personalizate pentru hoteluri , pensiuni, restaurante, baruri.

Firma noastra asigura:
• livrare direct din stoc in cazul produselor de completare si a consumabilelor
• livrare la termen prestabilit ,cu contract, pentru produsele necesare finalizarii proiectului la cheie
• montaj prompt pentru semnalistica si punerea in functiune a produselor electrice
• garantie in functie de produs si post-garantie –cu piese originale– timp de 10 ani.

Pentru viitor, firma isi propune atat initierea de noi programe de colaborare cu parteneri interni si externi , dar si lansarea unor linii de produse noi

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate