MOBILA LA COMANDA

Bucuresti

Contacte - MOBILA LA COMANDA

Telefon mobil: 0760963916

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei MOBILA LA COMANDA

Mobila asa cum vrei !
Pentru ca stilul si confortul merg mana-n mana, noi cream mobila la comanda pentru dumneavoastra si familia dumneavostra, si in plus, pentru toti ceilalti care va viziteaza.
Vrei sa-ti pui in evidenta televizorul sau esti un iubitor de carti si vrei biblioteca perfecta pentru minunata colectie de carti, vrei un spatiu mic si confortabil nu inghesuit si incomod, cu o organizare pe toate nivelurile, sertare de bucatarie prevazute cu separatoare astfel incat sa nu mai ratacesti niciodata cutitul de paine, un spatiu intim pentru tine si pentru cele 30 de camasi ale tale, tu stii cel mai bine ce te pasioneaza si ce ti se potriveste, de aceea tu esti ingredientul secret ce face ca “o casa” sa devina “acasa”.
Ideile dumneavoastra cumulate cu experienta noastra reprezinta formula ideala de a da nastere unui mobilier unicat ca va va reprezenta in intregime.
Construim mobilier pentru viata de zi cu zi, astfel mobilierul creat de noi va rezista curiozitatii celor mici sau felului in care trantesti usile dulapului atunci cand ai mainile ocupate.
Aici veti gasi suficiente imagini ale diverselor produse de mobilier din care va veti putea inspira.
Trebuie doar sa va imaginati si sa planificati impreuna cu unul din expertii nostrii in creare de mobilier, de restul ne ocupam noi.
Construim pentru dumneavoastra mobila de bucatarie practica si functionala, mobilier living unde va puteti relaxa impreuna cu prietenii, mobila pentru dormitor care va va transforma dormitorul intr-un spatiu intim unde sa scapati de griji, atat de comod incat o sa va doriti o zi ploioasa ca sa petreceti mai mult timp in dormitor.
Insa construim si mobilier birouri, mobila magazine sau mobilier pentru farmacii, mobila gradinite si scoli, mobilier pentru cabinete medicale, intr-un cuvant realizam mobila la comanda pentru orice spatiu de care dispuneti.
Calitatea este ceea ce ne reprezinta,nu ezitati sa ne contactati, cu noi ideile dumneavoastra prind viata!

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate