SC MAGIC SIGN IMPEX SRL

Bucuresti

Str. Iulia Hasdeu, nr. 12, sector 1

Firme

Contacte - SC MAGIC SIGN IMPEX SRL

Telefon fix: 0213117227

Telefon mobil: 0213140206

Contact: Costin Petry

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC MAGIC SIGN IMPEX SRL

Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Bucuresti.
Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: import, executie si montaj balustrade din materiale diverse, import, executie si montaj usi glisante si pliante pt dulapuri, dressinguri precum si separatoare de spatii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.
Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.
Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.
Credem ca o cooperare intre dvostra si societatea noastra poate fi reciproc avantajoasa.
Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Firma desfasoara activitati de import, executie si montaj balustrade din materiale diverse - import, executie si montaj usi glisante si pliante pt dulapuri, dressinguri precum si separatoare de spatii.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate