KAFKA SOLUTION

Baia Mare, Maramures

str. I.L. Caragiale, nr.12/4

Contacte - KAFKA SOLUTION

Telefon fix: 0362407855

Telefon mobil: 0752583232

Fax: 0362407855

Contact: Gabriela

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei KAFKA SOLUTION

Kafka Solution comercializeaza locuri de joaca din lemn de calitate superioara si design deosebit, pavimente elastice din dale de cauciuc, produse din materiale reciclabile cum ar fi: garduri, stalpi, borne de hotar, jardiniere, cos pentru gunoi, stalpi de semnalizare, cadru cutie nisip, lada de compost, dale ecologice inierbate.
Toate aceste produse sunt certificate TUV si sunt in conformitate cu toate normele in vigoare.

Se ocupa cu proiectarea si amenajarea de parcuri de distractii sau locuri de joaca.

In procesul de proiectare si realizare a unul loc de joaca, parc de distractii, parc acvatic, sau a orcarui tip de parc de distractii, loc de joaca, indiferent ca este amenajat in interior sau exterior, Kafka Solution SRL are in vedere latura calitativa a jocului pentru orice varsta.

"Sa nu faci niciodata pentru un copil ceea ce poate face singur." – duce la dezvoltarea continua a copilului!

Jocul presupune dezvoltarea continua a abilitatilor emotionale, fizice, intelectuale, sociale, de comunicare si mai ales pentru cei mai tineri sau persoanelor cu handicap ajuta la dezvoltarea abilitatilor psihomotorii.
In procesul de proiectare si realizare a locurilor de joaca din lemn, Kafka Solution SRL are in vedere latura calitativa a jocului copiilor, deoarece jocul presupune dezvoltarea abilitatilor emotionale, fizice, intelectuale, psiho-motorii, sociale si de comunicare.
Oferta Jungle Gym este foarte vasta. Poate fi impartita in categorii:
* turnuri ( sau locuri de joaca de baza) : Palace, Farm, Fort, Chalet, etc
* module (sau anexe) : Swing Module; Climb Module; Monkey Module, etc
* accesorii: leagane, periscop, telefon cu tub, plase impotriva animalelor, scara, franghie, etc

Turnurile sunt de sine statatoare si pot fi comandate separat
Modulele: se atatseaza la un turn. Ele nu sunt de sine statatoare. Dar pot fi comandate separat daca aveti deja un turn si doriti sa-l completati.
Accesoriile: Se pot comanda si monta si ulterior instalarii turnului.

Dotarea standard inclusa in pretul turnului sau modulului se poate vedea din schitele de sub fotografia de prezentare.
De exemplu: Turnul Swing are in dotare doua leagane, In timp ce Swing Module nu are leaganele in dotare. Ele trebuie comandate separat.

Materialele din care sunt confectionate accesoriile sunt atent alese si prelucrate pentru ca securitatea copiilor sa fie maxima. Au certificate TUV.
Cheresteaua din care este construit locul de joaca este impregnata cu o substanta numita Tanalith, in cicluri consecutive de vidare-presurizare.


Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate