UNIMEX COMPANY

Miercurea Ciuc, Harghita

Nagy Imre, nr. 126

Firme

Contacte - UNIMEX COMPANY

Telefon fix: 0366102520

Telefon mobil: 0744372595

Contact: Istvan Toke

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei UNIMEX COMPANY

Firma noastra a fost fondata in 1992 si se ocupa de productia caselor de lemn din anul 1996. Dispunem de unitate proprie de productie, cu instalatii si utilaje moderne specializate pentru acest tip de produs.
In functie de anotimp si solicitare lucram cu 10 - 25 de colaboratori.

Domeniul de activitate al firmei noastre include intregul proces al productiei de case de lemn: consiliere, intocmirea planurilor de executie, productia de case de lemn si binale, montajul lor la fata locului.

Din marea diversitate a caselor de lemn ne-am specializat pe cele din grinzi masive, a caselor din grinzi de tip finlandez. Nu ne rezumam la executarea caselor tip, ci executam si case proiectate individual, in functie de preferintele clientilor.
Casele sunt executate, in functie de gradele de finisaj, la nivel de structura si structura finisata, dar se pot conveni si alte nivele optionale.

Folosim ca materie prima pentru casele noastre lemn de molid, masiv, uscat sau dupa caz grinzi lamelare. Grosimea peretilor poate fi de 7, 10, 12 sau 18 cm, peste care se mai poate monta izolatie interioara si lambriuri.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate