SC LOREAN DEVELOPMENT SRL

Sibiu

STR. FLORILOR NR. 21, SURA MARE

Firme

Contacte - SC LOREAN DEVELOPMENT SRL

Telefon mobil: 0745047070

Contact: Anda Suciu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC LOREAN DEVELOPMENT SRL

Sistemul Garden Lights este proiectat pentru a ilumina gradina Dumneavoastra intr-un mod sigur si simplu.

Tehnologia imbunatatita va permite acum iluminarea prin sistemul “12 Volti”, care va ofera putere suficienta pentru a va ilumina gradina, creand totodata deosebite efecte de lumina ambientala si atmosferica.

Simplitatea si siguranta acestui sistem face posibila instalarea lui de catre oricine.
Majoritatea produselor din gama Garden Lights functioneaza pe baza tehnologiei LED ( lumina emisa prin diode). Avantajul LED consta in faptul ca produsele au un consum redus de energie si durata de viata ridicata.

Sistemul “Plug and Play” dovedeste ca produsele Garden Lights sunt usor de instalat de catre oricine, neavand nevoie de serviciile profesioniste ale unui electrician.

Gama variata de produse disponibile ( spoturi luminoase, stalpi de iluminat, lumini subacvatice, lumini pentru perete, lumini ambientale), ne recomanda a fi furnizorul ideal care vine in ajutor Dumneavoastra, pentru a va decora intr-un mod deosebit si cu efort minim, gradina.



Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate