ROMAER

Galati

Contacte - ROMAER

Telefon fix: 0336815931

Telefon mobil: 0728040690

Fax: 0336815931

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ROMAER

Despre noi
ROMAER este o firma specializata in montaj si service aparate de are conditionat. Beneficiem de o experienta de peste 6 ani in domeniu si ne-am remarcat prin flexibilitatea si profesionalismul celor 5 echipe de montaj, venind in intimpinarea necesitatilor si dorintelor clientilor nostri, astfel realizand lucrari dintre cele mai diverse si chiar remediind probleme complexe acolo unde firme cu nume pe piata nu au reusit.
De la infiintare am promovat o politica orientata pe client, punand la dispozitia acestuia o gama variata de produse si servicii, pentru a satisface pana in cel mai mic detaliu nevoile de calitate-pret, performanta si siguranta in exploatarea unui aparat de climatizare.
Detinem parteneriate cu importatorii celor mai importante marci producatoare de aparate de aer conditionat, ceea ce ne permite sa oferim produse de calitate la preturi avantajoase pe piata, venind astfel in intampinarea nevoilor crescande ale clientilor nostrii.
ROMAER va ofera o paleta de servicii:
- consultanta specializata in vederea alegerii aparatului de aer conditionat care corespunde necesitatii de climatizare din spatiul de destinatie, corespunzator cu posibilitatile materiale ale clientului;
-vanzarea de produse destinatinate satisfacerii nevoilor de racire, incalzire sau ventilatie potrivite fiecarui client.
-instalare in conditii de maxim profesionalism, urmata de mentenanta specifica fiecarui tip de aparat de aer conditionat;
-service pentru o gama foarte larga de aparate de aer conditionat, destinat atat aparatelor de aer conditionat montate de noi, cat si montate de terti;
- produse recunoscute pentru calitatea lor si fabricate sub marci de prestigiu
Un mare avantaj al firmei noastre este oferirea posibilitatii si recomandarea realizarii montajului produselor vandute de catre specialistii nostrii, comparativ cu marile centre comerciale si alte categorii de firme care sunt in imposibilitatea de a realiza acest lucru. La momentul achizionarii aparatelor de aer conditionat se stabilesc detaliile referioare la montaj (data, ora, date de contact ale clientului). Potrivit acestei planificari, la locatia mentionata de client soseste o echipa de montaj care executa montarea aparatului in locul care sa asigure cat mai bine atat necesitatile clientului.
Pe o piata in continua expansiune, cum este piata produselor de climatizare, este foarte important sa fie satisfacute cu maxim de eficacitate si profesionalism toate necesitatile clientului. Foarte important pentru noi este sa oferim o gama diversificata de servicii profesioniste clientului, putand astfel castiga increderea si respectul acestuia. Specialistii nostri pot acorda consiliere clientului pentru alegerea de aparat de aer conditionat care sa acopere toate cerintele clientului: confort termnic, calitate-pret, ergonomicitate si estetica. Urmand sfatul nostru, clientul poate fi sigur ca face alegerea potrivita, putandu-ne solicita si montajul produsului cumparat. Masurand parametrii de incadrare in spatiu, montatorii nostri decid la locul potrivit care sa asigure toate premisele pentru care aparatul de aer conditionat a fost achizitionat. In perioada de garantie si post garantie, clientul poate apela cu incredere la serviciile noastre de intretinere si reparatii pentru asigurarea mentenantei si service-ului aparatului de aer conditionat.
Speram ca tot ceea ce am mentionat mai sus sa va convinga sa apelati la firma noastra cu cea mai mare incredere si veti constata promtitudinea si profesionalismul nostru in a raspunde corespunzator solicitarilor dumneavoastra.




Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate