PAM&DGA AMPRENTE BETON

Pitesti, Arges

Firme

Contacte - PAM&DGA AMPRENTE BETON

Telefon mobil: 0740097017

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei PAM&DGA AMPRENTE BETON

Firma specializata in pardoseli decorative prin tehnici de colorare si amprentare a betonului.
Pam&Dga Amprente Beton, tel 0740097017, este o firma formata dintr-o echipa tanara si dinamica specializata in realizarea de pavaje din beton amprentat.
Dispunem de o mare varietate de tipare si culori pentru betonul amprentat, combinatii elegante ce se pot adapta tuturor tipurilor de clienti, de la particulari pana la institutii publice.

Pam&Dga Amprente Beton este localizata in judetul Arges, dar executa lucrari in domeniul amprentarii betonului in toata tara.

Firma PAM&DGA Amprente Beton ofera o solutie noua pentru realizarea pavajelor din beton amprentat, remarcabil prin estetica si fiabilitatea sporita.

Oferim o tehnologie noua care elimina problemele legate de rezistenta pardoselilor, mai ales celor de exterior, cauzate de diferente mari de temperaturi sau de trafic intens.
Betonul Amprentat este o tehnologie de modelare a suprafetei unei placi de beton proaspat turnate si impregnate cu un strat dur de colorant-intaritor, cu ajutorul unor matrite care copiaza aspectul de caramida, piatra de rau, granit, lemn sau alte texturi naturale sau imaginare.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate