DECOREXPERT

Bucuresti

Str. Codrii Neamtului 13, bl. NB1b

Contacte - DECOREXPERT

Telefon mobil: 0723272002

Contact: Petre Siboiu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei DECOREXPERT

Oferim clientilor nostri, din pasiune pentru armonie si frumos, servicii personalizate. De ce sunt personalizate? Pentru ca izvorasc in primul rand din dorinta de a realiza ceva unic.Pentru ca incercam sa fim foarte atenti la ceea ce va doriti. Pentru ca vrem sa lucram pentru tine din pasiune. Pentru ca dupa ce am finalizat un proiect, oricat de mic, ne simtim impliniti.

Deci, va oferim :
Zambete pentru ca ai ceea ce ti-ai dorit: stilul tau, amprenta personalitatii tale, florile preferate, o bijuterie doar a ta.
Iti stau la dispozitie, sa discutam ca intre prietene despre ceea ce iti doresti la nunta ta sau la un alt eveniment special pe care il organizezi
Liniste. Pentru ca ma ocup de tot: de la buchetul tau la aranjamentele de masa, decoruri din sala si exterior, cocardele invitatiilor, marturii ... ba chiar si accesoriile tale si ale domnsioarelor de onoare.
Garantia ca vei fi speciala. Pentru ca o data ce am lucrat pentru tine anumite modele si aranjamente, nu le voi putea face la fel pentru nimeni altcineva ... nici un model din cele prezentate nu va arata la fel a doua oara! :)
Stil si culoare pentru localul tau
Daca ti-ai deschis de curand un restaurant sau o cafenea in care vrei ca oaspetii tai sa se simta rasfatati, spune-mi ce-ti doresti si ofera-le altceva decat flori de plastic.
Am pentru tine aranjamente naturale din plante uscate care te vor scoate cu siguranta din anonimat.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter