SC ROBAL CONSTRUCT SRL

Calarasi

Firme

Contacte - SC ROBAL CONSTRUCT SRL

Telefon mobil: 0725299963

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC ROBAL CONSTRUCT SRL

Robalconstruct este specializata in utilarea hotelurilor. Gama variata de produse ce o punem la dispozitie este adaptata tuturor exigentelor si ofera posibilitatea de a echipa hotelulul dumneavoastra in functie de clasificarea acestuia, realizand astfel economii de exploatare substantiale.
Sistemul de Management al Hotelului reduce efortul necesar pentru conducere si duce la cresterea gradului de exploatare a cladirilor ce adapostesc acest gen de afaceri. Abordarea unitara a sistemului ofera posibilitatea gestionarii tuturor informatiilor de la fiecare punct de lucru sau echipament aflat in hotel de catre un calculator pe care ruleaza un program specializat destinat managementului hotelier.
Administrarea unor cladiri complexe cum sunt hotelurile a devenit o problema. Gestionarea accesului in camere si spatii anexe atat a clientilor cat si a personalului, rezervarea camerelor, intretinerea, pierderile datorate sistemului de incalzire si electric, supravegherea parcarii, sistemele de comunicatie, televiziune, internet, a barului si restaurantului aprovizionarea, necesita un efort ridicat.
Incuietori electronice hotel, economizoare de energie, safeuri, usi interior, mobilier camere hotel, usi automate, senzori de fum, cartele magnetice, carduri IC, carduri, acces hotel, usi interior, televizoare, minibaruri, economizoare de caldura, accesorii, mobila, acces camera, prevenire furturi.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate