SC SHAMROCK ROMANIA SRL

Lupeni, Hunedoara

Inc. E.M. Lupeni Sud- DN 66A

Contacte - SC SHAMROCK ROMANIA SRL

Telefon fix: 0254560202

Telefon mobil: 0723186357

Fax: 0254560202

Contact: Mariana Negrutiu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC SHAMROCK ROMANIA SRL

S.C. SHAMROCK ROMANIA S.R.L. Lupeni, este o societate tanara, infiintata in anul 2000, cu un profil de activitate axat in principal pe prelucrarea lemnului in produse finite si semifabricate.
Societatea noastra dispune de specialisti in domeniu cu o vasta experienta, capabili sa se alinieze la cerintele mereu noi ale economiei romanesti in contextul impus de standardele europene, precum si de o baza materiala formata din masini si utilaje de ultima generatie (centru automat (Windor 20) de o mare productivitate, pentru prelucrarea si finisarea ferestrelor si usilor din lemn stratificat.
Astfel, gama de produse realizate in cadrul societatii noastre, se concretizeaza in:
 Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan;
 Usi din lemn stratificat de interior /exterior;
 Trepte de scari interioare din lemn,
 Mana curenta (balustrade), elemente pentru balustrii;
 Grinzi din lemn stratificat pentru constructii si pentru tamplarie din lemn -respectiv usi/ferestre.
 Panouri din lemn masiv cu lungimi de 6000 mm de fag alb neaburit sau putin aburit precum si din stejar sau rasinoase ce pot fi utilizate de catre fabricile de mobila pentru blaturi de mese, sezuturi de scaune, mobila etc.,

De asemenea, producem sisteme speciale de tamplarie care sunt produse de inalta tinuta si virtuozitate tehnica ce schimba, prin simpla lor prezenta, perceptia asupra unei lucrari de calitate. Prin sisteme speciale, noi intelegem:
 obloane cu lamele fixe sau reglabile;
 sisteme cu actionare de la distanta
 pereti despartitori (glasvanduri culisante sau armonica);
 pereti culisanti (exteriori).
Usile de interior si exterior pot fi realizate intr-o gama variata de modele care personalizeaza si dau valoare interiorului oricarei case, asigurand atmosfera cu adevarat calda a unui camin.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter